Renovatieplan Zutphen

Bij renovatieplan Zutphen zijn aan de Warnsveldseweg 144-158 in Zutphen acht duplexwoningen tot Passiefhuis niveau opgewaardeerd. Wij hebben een plan gemaakt waarbij het jaren ’60 blok beter aansluit op de omliggende architectuur. De daken hebben een mooi overstek gekregen, de ramen zijn voorzien van luiken en er is een volledig nieuwe gevel voor de bestaande geplaatst. Door goed te isoleren en nieuwe (gasloze) installaties aan te brengen worden de woningen weer toekomst bestendig gemaakt. Deze sociale huurwoningen worden tevens all-electric gemaakt; de gasaansluiting wordt verwijdert.

Met goede samenwerking tussen opdrachtgever en aannemer zijn de duurzame wensen behaald. De renovatie is gerealiseerd door Van Wijnen.

 

 
.

 

Giesen Architectuur adviseert ook als bouwkundig bureau. Naast het ontwerpen van gebouwen zoals het renovatieplan Zutphen kunnen we u ook van dienst zijn met de uitwerking van plannen, het aanvragen van wabo/ bouwvergunning, tot en met bouwbegeleiding. Vanuit ons kantoor in Doetinchem werken we ook buiten de regio, door heel Nederland. Volg ons ook op facebook en pinterest.