Herbestemming van winkelruimte Doetinchem

Een plan om de stad leefbaarder te maken, herbestemming van winkelruimte door wonen boven de winkel. In een winkelpand, gebouwd in de jaren ’80, creëren we 7 appartementen die toegankelijk zijn met een lift. De gevel wordt met eenvoudige middelen weer up-to-date gemaakt en er worden erkers toegevoegd voor meer daglicht in de woningen.

Heeft u net als de herbestemming van winkelruimte ook een woning of gebouw die u toekomstbestendig wilt maken? Maak vrijblijvend een afspraak om samen te kijken wat de mogelijkheden zijn. U bepaalt het ambitie niveau; nul-energie, passief, dampopen, ecologisch, luchtdicht… wij werken met enthousiasme aan uw project!

Giesen Architectuur adviseert ook als bouwkundig bureau, zoals over herbestemming van winkelruimte. Naast het ontwerpen van gebouwen kunnen we u van dienst zijn met de uitwerking van plannen, het aanvragen van wabo/ bouwvergunning, tot en met bouwbegeleiding. Vanuit ons kantoor in Doetinchem werken we in de achterhoek maar ook door heel Nederland. Volg ons ook op facebook en pinterest.