Klein Eco Huis Achterhoek

Klein eco huis Achterhoek laat zien dat je met minder ruimte nog steeds een mooie woonplek kunt creëren.  Het ecologisch gebouwde huisje is een compact maar volledig woonhuis, geheel opgebouwd uit biobased en hergebruikte materialen.

Een klein eco huis dat met zijn houten gevels opgaat in het Achterhoekse landschap.  Een prettige leefruimte met contact tussen de verschillende ruimtes. Goed geschikt om met een klein gezin in te kunnen wonen.
klein eco huis achterhoe, kleiner huis Achterhoek, Giesen Architectuur, Doetinchem, Achterhoek, robuust, tiny house, kleiner huis, tiny plus house, zelfvoorzienend bouwen, houtskelet, zelfbouw, meebouw, hergebruik, architect, architectuur, groen, ecologisch, natuurlijk, organisch, bio-ecologisch bouwen, modern, wonen, woning, duurzaam, ramengevelDe zuidgevel is volledig voorzien van een kozijnen gevel, bestaande uit oude en hergebruikte kozijnen. Ook is er een wintertuin als extra plek om buiten te zitten in het voorjaar.

klein eco huis achterhoe, kleiner huis Achterhoek, Giesen Architectuur, Doetinchem, Achterhoek, robuust, tiny house, kleiner huis, tiny plus house, zelfvoorzienend bouwen, houtskelet, zelfbouw, meebouw, hergebruik, architect, architectuur, groen, ecologisch, natuurlijk, organisch, bio-ecologisch bouwen, modern, wonen, woning, duurzaam, ramengevel

De noordzijde is geslotener en bestaat voor een groot gedeelte uit kalkstuc. Een houten hekwerk kan voor een groot raam geschoven worden om privacy te waarborgen.

leiner huis Achterhoek is een mooi ontwerp om minder groot te bouwen in de Achterhoek, een compact maar volledig woonhuis opgebouwd uit ecologische en hergebruikte materialen.Binnen kun je de speelsheid van de niveauverschillen zien, vanuit een slaap- of werkkamer heb je contact met de woonkamer en keuken. Een klein huis waarbij alle ruimten in contact staan met elkaar.