Moderne ecologische woning

Een modern design waarbij zoveel mogelijk gebruik gemaakt is van natuurlijke materialen.  Door ecologisch te bouwen worden lokale materialen gebruikt die prettig aanvoelen. De woning voldoet precies in de wens om kleiner te wonen en alle ruimtes zonder trap te kunnen bereiken.

Een compact volume met grote overstekken met een gevoel voor subtiele details. De gevels zijn een compositie van hout, glas en stucwerk dat in een prettige verhouding is vormgegeven.  Door grote openingen te creëren wordt het binnen-buitengevoel versterkt. De gevels zijn naar de straatzijde relatief gesloten waardoor de privacy gewaarborgd blijft.

 

Bij de indeling van de ruimten is rekening gehouden met de positionering van het gebouw. Vanaf het aanrecht heb je zicht op de bocht van de straat en zie je bezoek aankomen. De zitkamer is gericht op de zon en de tuin waar je in alle rust kunt ontspannen en niet gestoord wordt door voorbijgangers.

Bij het ontwerptraject is intensief samengewerkt waarbij over elk detail is nagedacht, bijvoorbeeld over het maken van een mooie kastenwand en zithoek. De wensen van de opdrachtgever worden verwerkt op tekening waarbij architectuur voor ons niet ophoudt bij de voordeur.

De moderne ecologische woning is opgeleverd, binnenkort zal het eindresultaat zichtbaar zijn op onze website.