Moderne Veranda in Doetinchem

Een moderne veranda in Rietveld Stijl laat zien dat een project niet groot hoeft te zijn. Een zorgvuldige uitbreiding aan een jaren ’50 woning, geheel in stijl. De vrolijke Rietvield/Mondriaan kleuren maken de woning compleet.

Van een eenvoudige veranda kun je een element maken dat de karakteristiek van een gebouw versterkt. Tevens is de veranda zo ontworpen dat het in de toekomst als serre bij de woning betrokken kan worden door een extra glazen pui te plaatsen.

Prachtig doorkijkje naar de tuin, van onder de Veranda. Je ziet nauwelijks dat er een glas is geplaatst om een beschutte plek te maken. Een bestaande tuinmuur is verlengt en verder doorgezet buiten de overkapping.

moderne veranda Doetinchem Giesen Architectuur Achterhoek

Deze moderne veranda is helemaal naar smaak en wens van de opdrachtgever vormgegeven. Een custum-made design waarbij de bouwkosten niet meer hoeven te zijn dan een op maat gemaakte standaard veranda. Met de huidige bouwprijzen kun je met de goede vakmensen écht iets architectonisch maken.

Heeft u net als de herbestemming van winkelruimte ook een woning of gebouw die u toekomstbestendig wilt maken? Maak vrijblijvend een afspraak om samen te kijken wat de mogelijkheden zijn. U bepaalt ons ambitie niveau; nul-energie, passief, dampopen, ecologisch, luchtdicht… wij werken met enthousiasme aan uw project!

Naast het ontwerp voor een moderne veranda adviseert Giesen Architectuur ook als bouwkundig bureau. We willen u graag van dienst zijn met de uitwerking van plannen, het aanvragen van wabo/bouwvergunning, tot en met bouwbegeleiding. Vanuit ons kantoor in Doetinchem werken we in de achterhoek maar ook door heel Nederland. Volg ons ook op facebook en pinterest.