Een plan voor het boeren erf van Natuurboerderij Wittenhorst

Foto: Prijsvraag Brood&Spelen

Voor natuurboerderij Wittenhorst hebben we samen met de opdrachtgevers een plan ontwikkeld voor een herbestemming van een boeren erf in Stokkum, de Achterhoek. Mét behoud van het karakteristieke boeren erf.

Een nieuwe toekomst door coöperatief samen te werken met ondernemers uit de buurt die ruimte en land kunnen huren op de boerderij. De zandgronden worden weer vruchtbaar gemaakt door het maken van Voedselbossen en permacultuur. Trots op onze inzending voor de prijsvraag Brood&Spelen. Samen met onze opdrachtgevers van de Natuurboerderij Wittenhorst hebben wij een toekomstvisie voor een boeren erf ontwikkeld.

Bekijk onze inzending voor de prijsvraag Brood&Spelen hier

 

Het hele boeren erf is in 3D uitgezet.

De sfeer van de oude varkensstal blijft behouden, een veranda zorgt voor een aangename buitenruimte onder de noot.

Een deel van de ligboxenstal wordt open gemaakt zodat er ruimte ontstaat voor een kas.

De oude Deel wordt een gemeenschappelijke ruimte.

Wilt u net als Natuurboerderij Wittenhorst een boeren erf herbestemmen? Maak vrijblijvend een afspraak om samen te kijken wat de mogelijkheden zijn. U bepaalt het ambitie niveau; ecologisch, behoud van het bestaande, aansluiting met de omgeving… wij werken met enthousiasme aan uw project! Vanuit ons kantoor in Doetinchem werken we in de achterhoek maar ook door heel Nederland. Volg ons ook op facebook en pinterest.